Restaurant De Kroon in Heerlen is op dit moment bezig met een gehele transformatie! In plaats van drie verschillende concepten zullen we over enkele weken het nieuwe “All-You-Can-Eat”concept introduceren. Hierbij kunt u als klant alle gerechten zo vaak bestellen als u wenst tegen een vaste prijs! Waar eerst nog bij aankomst moest worden gekozen uit Wok, Japans of Chinees, bieden wij u nu de mogelijkheid om van alle keukens mee te proeven.

Het nieuwe menu omvat vele Tepan Yaki gerechten van de Japanse plaats, maar ook de oude en vertrouwde Chinese en wokgerechten. Houd onze website in de gaten voor de officiële openingsdatum.

In de tussentijd bieden wij natuurlijk nog wel de afhaal-optie en ook de mogelijkheid om van onze kaart te bestellen in het restaurant. Helaas bieden wij dus op dit moment geen wok of Japans – om u hierin tegemoet te komen, ontvangt u een 10% kortingsbon die u kunt gebruiken wanneer de verbouwing klaar is. Deze kortingsbon kunt u gratis bij ons ophalen bij uw volgende bezoek.